Challenges 2020

By Dirk Prinsen

 Challenges 2020

De Spelregels
De challenges 2020 is natuurlijk voor iedereen, zie onderstaande filmpjes.

Maar omdat Dirk deze challengens als eerste voor de  leerlingen van TV de Witte Raven heeft gemaakt staan deze leerlingen met hun naam in het google drive bestand. Daar opvolgend zijn de leerlingen van TV Parkhoeven toegevoegd.

Mocht je lid zijn van een andere vereniging, doe dan gerust ook mee en stuur jouw filmpje dan naar jouw eigen tennistrainer, dat zullen ze vast heel erg leuk vinden..

Voor de leerlingen van de  Tennisverenigingen:  De Witte Raven en Park Hoeven gaat het als volgt:
Elke speler staat in een Scoresheet dat is aangemaakt in een Google Drive, daarin kunt u uw eigen naam vinden en de desbetreffende scores aflezen. 

In deze zelfde Google Drive map kunt u ook een andere map zien, namelijk de map Challenges. Hierin plaatst de trainer op interval één of een aantal video’s waarin individuele challenges worden uitgelegd, zowel als een instructievideo.

Doel: Behaal als speler zoveel mogelijk punten door de oefening uit te voeren en in te sturen. U kunt één poging insturen per challenge, maar u mag natuurlijk wel oneindig lang oefenen. 

Puntenverdeling: Elke dag zijn er 55 punten te verdelen, waarbij de beste inzending 10 punten verdient, de tweede plaats 9, de derde plaats 8, enzovoort. Uw huidige score is te zien in het bestand Scoresheet, waarin u aan de linkerkant uw totaal aantal punten kan aflezen. Ook is er een extra functie aanwezig om het totaal aantal punten onder alle spelers af te lezen. 

Inzending: De trainer accepteert inzendingen via E-Mail en via Whatsapp. Respectievelijk zijn deze adressen bereikbaar op: ddirk.prinsen@gmail.com en 06 21856876.

Vereisten inzending: De inzending heeft een aantal eisen. De inzending: 

  1. Moet een video zijn 
  2. Mag maximaal één minuut lang zijn
  3. Wordt gestuurd in acceptabele kwaliteit, maar niet onnodig hoog (opslag en verstuurtijd).

Ik wens jullie heel veel succes, maar vooral heel veel plezier! 

Dirk Prinsen
Trainer Joffe van der Heijden Tennis

P.S. oefen samen met je familieleden om zo je overwinning te behalen.